HTML

palkovicsné

... a megoldás egy jó nagy belesz@rás lenne, de nehéz nem reagálni a tükörországban elhangzott dolgokra... hitványságokra reagálunk.... mi...

Friss topikok

Linkblog

Ennek így kellett lennie... Ferenc nem mert a tükörbe nézni...

2009.09.29. 09:57 Palkovicsné

S eljöve az igazságnak az pillanata, s a jóslat beteljesedék... Így jár, aki nem Deli által kinyilatkoztatott "párt" szöveget fúj...

 

 

hillFankaDeli - 2009-09-29 09:29 


Adminisztrátor
Beszólások: 6435
"Igaza van Pitának, ez az oldal valamikor egy zenei oldal volt, mára meg egy politikai közösséggé alakult.
ki van még Fanka mellett, aki nem határolódott el?"


Tehát leírsz vagy inkább beokádsz egy ilyet. Utána nem válaszolsz az általam felvetett dolgokra, sőt Csabi187 tényei mellett is úgy elmész, valamint a többiek gondolatai mellett is, mintha nem is léteznének.

Ezek után te tartasz nekem kiselőadást érvelésről, valamint felhozol ezer éves dolgokat, melyekről még Tomtin a 16 évével is gyönyörűen látja, hogy miről szólnak. FankaDeli jellemfejlődéséről. Lehetséges, hogy ez valakinek fáj, de nekem igen is van jellemfejlődésem, ami még a mai napig is tart és életem végéig tartani is fog, mert az élet szerintem egy nagy lecke.

Szóval most valóban kiraktalak mert egy szellemi kis nyomoronc vagy. Tessék kifáradni a tükörhöz! Olvasni és tanulni! Aztán évek múltán várunk vissza szeretettel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hitvanysagok.blog.hu/api/trackback/id/tr351414907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása